Voor een passende muzikale omlijsting van uw huwelijk of jubileum

Zoekt u iets bijzonders voor uw huwelijksplechtigheid of (bedrijfs)jubileum? Dan kunt u terecht bij Cantate Corde Parvus, onderdeel van Cantate Corde. Dit gelegenheidskoor van ongeveer twintig geoefende zangers kan aan uw feest een unieke en indrukwekkende bijdrage leveren, met passende klassieke muziek en sfeervolle teksten.

Repertoire

Cantate Corde Parvus heeft een repertoire opgebouwd van verschillende componisten, met zowel kerkelijke als niet-kerkelijke muziek. Is er voldoende tijd voor de voorbereiding, dan is het uiteraard ook mogelijk op verzoek bepaalde werken in te studeren. Zo stelt u in overleg met Parvus een programma samen met een uniek en persoonlijk karakter. De werken worden a capella of, afhankelijk van de locatie, met een piano- of orgelbegeleiding gezongen.

Meer weten?

Cantate Corde Parvus is in overleg beschikbaar. In een persoonlijk gesprek kunnen wij u een exacte prijs geven. Deze is afhankelijk van de duur, locatie en gewenste begeleiding. Hebt u specifieke vragen of wilt u een afspraak maken om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen, dan kunt u contact opnemen met:

Paul van Geelen, tel. 06-83656949

Nico Noordermeer, tel. 06 50281528

Meer informatie over Parvus?

Vul hieronder uw gegevens in en stel uw vraag of plaats uw opmerking. Wij zullen uw mail zo spoedig mogelijk behandelen en zo nodig contact met U opnemen.