Lid worden?

Ons koor heeft een stabiele bezetting van ongeveer 55 leden. Daar zijn we heel blij mee.

Belangstelling? 

Zin om met ons mee te zingen? Stuur even een berichtje met je naam en telefoonnummer naar Hilde Don. Wij nemen dan contact met je op om aan te geven of er plaats is voor nieuwe leden. Op dit moment is er een wachtlijst voor sopranen.

Goed om te weten 

  • De dirigent neemt een korte stemtest af om te kijken of je voldoet aan het vereiste niveau en in welke stemgroep je het beste ingedeeld kunt worden. Hij deelt de uitslag mee aan het bestuur, dat vervolgens over je toelating beslist. Daarbij speelt ook de balans tussen de verschillende stemgroepen en een evenredige verdeling van leeftijdscategorieën per stemgroep een rol. Je hoort van een van de bestuursleden of je wordt toegelaten.
  • We repeteren elke dinsdagavond, in principe van 20.00 tot 22.15 uur. Op sommige avonden wordt de groep deels gesplitst. Dat betekent dat ofwel de dames, ofwel de heren een half uur eerder beginnen en eindigen. De repetities vinden plaats gewoonlijk plaats in het Ontmoetingscentrum, Kerkplein 5, in Raamsdonk. 
  • Uiteraard wordt er tijdens de repetities aandacht besteed aan het instuderen van de afzonderlijke partijen. Maar omdat we telkens in vrij korte tijd grote werken moeten instuderen, wordt ervan uitgegaan dat je je ook thuis goed voorbereidt, aan de hand van een repetitierooster.
  • De contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 20 per maand. De eerste drie maanden ben je aspirant-lid en betaal je nog geen contributie.