Lid worden?

Een recente ledenwerfactie heeft een aantal nieuwe leden opgeleverd en daar zijn we heel blij mee!

Belangstelling? 

Zin om met ons mee te zingen? Stuur even een berichtje met je naam en telefoonnummer naar Hilde Don. Wij nemen dan contact met je op om aan te geven of er plaats is voor nieuwe leden.

Goed om te weten 

  • We repeteren elke dinsdagavond, in principe van 20.00 tot 22.15 uur. Op sommige avonden wordt de groep deels gesplitst, en beginnen en eindigen ofwel de dames ofwel de heren een half uur eerder. De repetities vinden plaats in het Ontmoetingscentrum, Kerkplein 5, Raamsdonk.
  • Uiteraard wordt er tijdens de repetities aandacht besteed aan het instuderen van de afzonderlijke partijen. Maar omdat we telkens in vrij korte tijd grote werken moeten instuderen, wordt ervan uit gegaan dat je je zo nodig ook thuis goed voorbereidt. Al het benodigde materiaal daarvoor (oefen-cd’s en dergelijke) krijg je van het koor.
  • De contributie voor het lidmaatschap bedraagt € 18 per maand. De eerste drie maanden ben je aspirant-lid en betaal je nog geen contributie.
  • Tijdens je adspirant-lidmaatschap zal de dirigent een kleine stemtest afnemen om te bekijken wat je niveau is en bij welke stemsoort je het beste kunt worden ingedeeld.