Najaarsconcert Cantate Corde: Requiem van Mozart – Kaartverkoop gestart!

Zoals eerder aangekondigd kan Cantate Corde eindelijk weer een concert geven voor een groot publiek. Zangers, dirigent en orkest zijn er klaar voor om met het prachtige Requiem van Mozart een sfeervol najaarsconcert te verzorgen.

In artistiek opzicht is het Requiem een van Mozarts ontroerendste en meest dramatische werken. De muziek weerspiegelt de strijd die de componist voerde om de vreselijke visioenen van de dood, zoals die werden veroorzaakt door zijn eigen ziekte, te verzoenen met de troost en de hoop op verlossing op grond van een religieus vertrouwen. Al met al is het een indrukwekkend en boeiend werk dat veel muziekliefhebbers enorm aanspreekt!

Naast de zangers van Cantate Corde zullen er vier solisten optreden: sopraan Dorine Mortelmans, alt Elise de Toffol, tenor René Veen en bas Alexander de Jong. De begeleiding is in handen van het Möbius Ensemble Tilburg en het geheel staat uiteraard onder leiding van dirigent Carl van Kuyck.

Het concert vindt plaats op zondag 6 november vanaf 14.30 uur in de Lambertuskerk. De toegangsprijs bedraagt € 22,50 inclusief programmaboek, aan de kerk € 25,00. Jongeren tot 18 jaar betalen slechts € 10. Kaarten zijn telefonisch verkrijgbaar bij Riet Dekkers, 06-30235354, of hier via de website.