Concert op 7 april: Oratorium ontmoet Opera en Operette

 

Cantate Corde zingt samen met het Gelders Opera en Operette Gezelschap

Op de eerste zondag van april zal Cantate Corde in de Lambertuskerk een bijzondere, gratis toegankelijke uitvoering geven in samenwerking met het Gelders Opera en Operette Gezelschap (GOOG). Het wordt een ontmoeting tussen de oratoriumklanken van Cantate Corde en de zang en theatrale presentatie van GOOG.

Behalve een gevarieerd programma van bekende liederen uit opera’s en operettes van componisten als Offenbach en Mozart zullen er delen uit klassieke musicals, zoals The Sound of Music en Kiss me Kate, te beluisteren zijn. Daarnaast zullen verschillende delen uit bekende oratoria van o.a. Mendelssohn en Brahms en uit het Gloria van Vivaldi en het Magnificat van Durante worden gezongen. Een echte ontmoeting tussen oratorium en opera en operette dus!

 

Het concert vindt plaats op zondag 7 april 2024 vanaf 14.00 uur in de Lambertuskerk, Kerklaan 4 in Raamsdonk.

Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje gezellig na te praten. Wij willen u erop wijzen dat de drankjes alleen contant kunnen worden afgerekend.

Toegang

De toegang is gratis. Na het concert is er gelegenheid een vrijwillige bijdrage te doen.

Vanwege een limiet aan het aantal zitplaatsen vragen wij u om u aan te melden voor een zitplaats via toegangskaarten@cantatecorde.nl

 

Meer informatie over GOOG vindt u opĀ  www.GOOG.nl en instagram @googoperatheaterkoor